Visjon for mitt Husprosjekt

Min visjon med dette husprosjektet er å skape et harmonisk hjem med god stemming og en varm og innbydende atmosfære. Det skal oppleves som “lyst”, åpent, luftig, “rent” og “fresht”. Huset skal representere det som er viktig for meg; nemlig være et sted for ro og refleksjon og egentrening. Det skal nytes deilige måltider og gode samtaler sammen med mennesker jeg setter pris på. Det skal være et godt sted å både leve og jobbe - enten det er online eller som et møtested sammen med mitt team. Og, ikke minst skal huset være et deilig sted å være kreativ og skape.

16%JSa5kSsCPASZdtlsHHw.jpg

Stil og farger og palett
Interiørmessig liker jeg mange stiler, farger og strukturer. Just for the record; jeg kunne laget et helt hvitt bohemsk hjem, iblandet møbler med litt slitt brunt uttrykk, etniske mønstre, lin og kurv. Jeg elsker det, men det blir ikke slik denne gangen – jeg føler ikke at det passer helt til dette huset.

Derfor, når det kommer til krita blir det nok en blanding av meg - nemlig skandinavisk stil iblandet litt bohem, litt industri, litt Asia og litt Marrakesh. Jeg er veldig glad i naturtoner, så hovedpaletten min kommer til å dreie seg rundt nyanser av sort og hvitt og natur (som i kamel, kurv). Jeg er glad i treverk – både det lyse og det mørke. Men, jeg er også glad i 60-70 tallet og teakmøblene fra den tiden. Jeg liker naturlige strukturer som lin, kurv og sisal. Jeg trenger blomster og store grønne planter og spesielt oliventær - bare veldig trist at de sliter med å holde på bladene inne om vinteren…

Om det er noen som lurer på hvor fargene har blitt av, har jeg ikke glemt dem, men jeg klarer ikke å velge ut noen som skal ha en permanent og fast plass hos meg akkurat nå. Men, jeg er glad i mange farger, og kanskje spesielt sterk rosa, oransje og turkis. De skal nok få sin plass etterhvert, om det er på sesongbasis (les: puter og stæsj), via avskårne blomster eller på andre måter.