Det er tre uker til innflytting og jeg forventer intet mindre enn et mirakel! #håndverkerflyt

autumn-colors-1361908-1279x958.jpg


Det er tre uker til innflytting, avtale angående innstallasjon av vinduene og terrassedørene henger fremdeles i løse luften, men nå må det bare skje et mirakel for jeg kjenner at jeg er klar for å legge problemene i håndverkuniverset bak meg!!

“Kjære universet, jeg har lagt ned stridsøksen, og ønsker alle dyktige håndverkere velkommen til et spennende og fruktbart samarbeide der vi sammen skal ferdigstille huset mitt i løpet av de neste tre ukene” vennlig hilsen meg.


Jeg skal ikke dykke dypt ned i forrige ukes utfordringer med å finne snekkere, det blir både tidkrevende og kjedelig å gjengi alle disse frustrerende øyeblikkene. Kort fortalt så ble det altså ikke noe samarbeid med noen av dem til denne jobben. Noen meldte ikke tilbake, og andre hadde ikke tid før rett innunder jul, og det går ikke for meg. Jeg må bare stole på at det kan løse seg før det.

Har etter dette vært i kontakt med 3-4 nye snekkere, der en av dem har vært på befaring, og mener dette er en grei jobb han kan ta på seg. Avtalen er nå at vi skal snakkes om pris og utførelse av oppdraget i morgen mandag, så nå har jeg bedt universet steppe inn og sørge for at dette blir et fruktbart og velfungerende samarbeid. Jeg ser frem til en uke i positiv flow der alt “fuzzet” fra forrige uke er arkivert som tilbakelagt historie.

Oppdatering på husprosjektet denne uken:
Hva har skjedd med selve huset? Det har faktisk skjedd veldig mye fordi snekkeren min er både pålitelig og hardtarbeidende. Rørlegger, murer og elektriker, de som jobber i “kjerne-teamet”, kommer og går siden disse er avhengige av hverandres videreføringer på hver enkelt jobb. Dette er håndverkere som jeg har god dialog med, og som jeg i stor grad kan stole på - selv om jeg kanskje ikke hadde veddet alle pengene mine på dem..:-)

Selv om ingen rom i huset ennå er helt ferdige ennå nærmer det seg veldig i mange av dem. Denne uken har opptil flere vinduer blitt montert, og det gjør at disse rommene kan ferdigstilles og/eller at det kan settes fortgang på arbeidet der.

Dette er et utsnitt fra stuen min slik den ser ut i dag. Et salig rot av møbler, gipsplater, plank og parkett som ligger på lagring. De tre nye vinduene/dørene jeg snakker så mye om skal altså monteres på veggen midt i mot, og når dette er gjort, kommer dette rommet til å bli et ganske annet.

Min stue/lager/verksted som venter på nye vinduer og dører på hele veggen midt i mot.

Min stue/lager/verksted som venter på nye vinduer og dører på hele veggen midt i mot.

Jeg tok noen flere bilder for å illustrere «galskapen», og som du sikkert forstår er vi fremdeles i «kaosland» hos meg, men vi nærmer oss et punkt der møbler og ting kan plasseres slik at det er mulig å se for seg hvordan dette kommer til å bli.

Denne uken har det blitt montert ett vindu innerst i stuen og nytt vindu på badet som skal bygges i første etasje. Det betyr at i disse rommene kan vegger lukkes og ferdigstilles, og/eller nye vegger/gulv kan bygges/legges.

Badet i første etasje har fått nytt rørsystem, varmekabler og nytt vindu. Nå kan vi snart begynne med nye gulv og vegger.

Stuen har fått nytt vindu innerst i hjørnet, og snart er denne veggen ferdig slik at stuen kan møbleres. I gangen er det fremdeles et salig rot, men egentlig mangler kun parkett på gulvet og sisal i trappen.

PS. Har helt glemt å feire denne uken, det har rett og slett vært litt mye fuzz, men jeg tar det igjen med dobbel feiring neste uke:-)

Vi ses.