Endelig i hus etter måneder med “stooor” innsats. Happy, men tom og litt trist - hvilket paradoks! #antiklimaksetsforvirredefølelsesmodus

Nå er det på tide å melde inn hvordan de to ukene siden forrige bloggpost har artet seg. Søndag har normalt vært dagen der jeg har oppsummert ukens handlinger, men forrige søndag var det såpass stort kaos her samt at det ble jobbet fryktelig mye og lenge - at jeg rett og slett måtte droppe bloggposten, og sånn gikk dagene i hele forrige uke også. Men, nå er det søndag igjen, og her er jeg:-)

Read More
Det er en uke til innflytting og huset ser fremdeles ut som en krigssone, men i dag har jeg klart å kreere en liten sone som begynner å ligne en litt på en stue i huset mitt.

Bare en uke unna innflytting kjenner jeg fremdeles på at det er fryktelig slitsomt med alt rotet rundt i huset som gjør at et er helt f.....ing umulig å gjøre det ryddig og pent noe sted. Men, i dag klarte jeg å skyve unna så mye «stuff» at det begynte å ligne «noe» i ett hjørne av stuen & kjøkkenet.

Read More
Hurra, huset mitt har "sett lyset" og skuldrene mine begynner å nærme seg normal plassering på kroppen #ibelieveicandoit

Endelig, endelig, endelig har jeg fått på plass de etterlengtede vindu/dørene i kjøkken/stue-området. Nå kan jeg kjenne på følelsen av hvordan dette rommets atmosfære kommer til å bli. Romfølelsen og lysforholdene ble akkurat slik jeg ønsket meg, og jeg begynner å glede meg til den for meg, mest morsomme delen av prosjektet – nemlig innredning og styling.

Read More
Yess, jeg har endelig blitt hørt! Vindusmontørene er på vei og terrassen er “in the making” #peace&love #fordijegfortjenerdet

Det er nesten ikke til å tro!! I forrige uke sluttet jeg fred med håndverkeruniverset, og nå er det store universet på tilbydersiden og sjenker meg både vindusmontør og terrassesnekker??!! Jeg er jo ikke akkurat bortskjemt på den fronten, men nå tror jeg faktisk at vinden har snudd..

Read More
Er «håndverkeruniverset» et parallellsamfunn med en helt egen kultur og tidsregning der avtaler er en vits og møtetidspunktene en gåte? Hva er det med håndverkere og tid? Jeg bare spør..

Med fare for å tråkke de mange som ikke hører inn under denne gruppen, på tær og det som verre er, må det likevel være lov å stille noen spørsmål til hvordan «noen» i dette universet håndterer tid og avtaler.

Read More
Kjøkkenet, sjefen over alle “romsjefer”

Nok en uke har gått og husprosjektet skrider sakte frem. Det er som et skip du ser i horisonten, det ser ut som om det ligger stille, men du vet at det er på stødig vei et sted - sakte, men sikkert. Akkurat sånn er det med huset mitt også, det skjer faktisk ting i “kulissene” selv om det ser like bombet ut som det gjorde i forrige uke. Jeg har lovt å vise bilder og i dag er det kjøkkenets dag. Rommet som er sjefen over alle romsjefer.

Read More
Huset ser ut som en krigssone, det nye badekaret «residerer» ute i hagen, 850 kg baderomsfliser må hentes hos leverandøren, og jeg skjener rundt som en full alke (no offence)!!

Akkurat nå er jeg litt usikker på om jeg kommer til å lykkes med mitt lille forskningsprosjekt. UTBRENT leder 1-0 over FRISK, og jeg må bare akseptere at jeg har en dårlig uke. Så, kanskje har jeg tatt meg vann over hodet – kanskje det ikke var så veldig lurt å kjøpe et oppussingsobjekt i min tilstand?

Read More
Historien om 40 meter gjerde fra Grimstad som reiste til Barkåker for å starte et nytt liv

Da jeg overtok huset ble jeg raskt klar over at jeg trengte et hagegjerde mellom min og naboens eiendom da hagene går over i hverandre uten noe klart skille på hva som er mitt ansvar og hvor jeg kan “drive med mitt”. Da jeg ikke hadde rom for noe gjerde i budsjettet ble Finn.no, venner og familie redningen.

Read More
«Nå, hvordan har vi det i dag?» JEG tar tempen på MEG!

Tid for en statusrapport på hvordan det står til med kropp, sinn og sjel? Har jeg gode eller dårlige nyheter? Gjør prosjektet meg friskere eller blir det hele «too much» på det nåværende tidspunkt?» Ser at det kommer både litt an på dagsformen og hvilket aspekt av meg som uttaler seg om dette, så her kommer en liten oppsummering fra de siste par dagers opplevelser rapportert direkte fra kropp, sinn og sjel.

Read More