fullsizeoutput_12e3.jpeg

Om meg

Jeg heter Grethe Knapstad, er 56 år og bor på Nordstrand i Oslo. I mange år har jeg neglisjert meg selv og mine dypeste behov for å skape. Det har jeg blant annet gjort ved å forbli i en jobb der jeg ikke fikk dekket disse fundamentale behovene i meg selv.  Jeg har bestemt meg for å skrive denne bloggen fordi jeg vil undersøke om det er slik at om jeg virkelig følger hjertets og sjelens behov for å kreere og skape, så vil et prosjekt som innebærer nettopp dette bidra til min egen healing. 

Jeg har derfor kjøpt et gammelt hus som skal pusses opp, og selv om jeg ikke fysisk skal gjøre så mye av jobben selv, så er det meg som skal skape alle løsningene og administrere prosjektet.  Jeg har en følelse av at det ikke bare kommer til å bli lett for jeg takler dårlig stress, og kroppen orker ikke mye fysiske utfordringer, men jeg tenker at det er bedre at jeg prøver å gjøre noe for min egen del nå i første omgang, enn å presse meg inn i en jobb som medfører mye stress og forventninger som jeg ikke er klar for å takle ennå.   

Jeg håper derfor at denne prosessen og dette prosjektet skal bidra til å gjøre meg frisk igjen nettopp fordi jeg får bruke kreativiteten og skaperkraften min på oppgaver som jeg synes er både spennende og givende.